Vita Amino BCAA-dryck med smak av sommarbär

VitaAmino, med dubbla A, är en svensktillverkad aminodryck som är lika god som vanlig blandsaft. Den tillverkas, förpackas och kontrolleras under världens strängaste reglemente för kost och kosttillskott, nämligen de svenska.

✔BCAA.
✔Elektrolyter.
✔Fibrer.
✔Svensktillverkad.
✔God som saft.
✔Lång hållbarhet.
✔Sockerfri.
✔Gör dig uthålligare.

VitaAmino passar alla, tränande eller ej, som söker ett nyttigt alternativ till saft, måltidsdryck, träningsdryck eller återhämtningsdryck. Med sin unika kombination av BCAA, elektrolyter och fibrer är den den den första och enda produkten av sitt slag.

✔Kan hjälpa till att hålla vikten.
✔Återställer kroppens vätskebalans.
✔Perfekt återhämtningsdryck om du svettats mycket eller på annat sätt förlorat mycket vätska.
✔Lättblandad
✔Hjälper till med muskeluppbyggnaden.
✔Dricks med fördel under träning för ökad prestation.
✔Lämplig som vardagsdryck.

Ta hand om dina muskler

BCAA kan motverka mental trötthet och är ett effektivt verktyg för att höja prestationsförmågan. BCAA är det de tre grenade aminosyrorna som bidrar allra mest till återhämtningen. I fri form, som i VitaAmino, blir de egenskaperna om möjligt ännu starkare. BCAA  startar nästan omedelbart efter intag processen att reparera och bygga upp muskelmassa.

Ta hand om vätskebalansen

Elektrolyter har många viktiga funktioner i kroppen och är inblandade i allt från att reglera våra hjärtslag, balansera vätskenivån till att styra våra nerver och vår muskelfunktion. 

Vi förlorar elektrolyter i kroppen när vi svettas, går på toaletten, dricker vätskedrivande drycker såsom kaffe eller alkohol mm.

Bland de viktigaste elektrolyterna finner man:
• Kalium. Bidrar till stabilt blodtryck och understödjer optimal muskelfunktion.
• Natrium. Bidrar till att upprätthålla vätskebalansen, som behövs för muskelkontraktioner, och hjälper till med nervsignalering.
• Klorid. Upprätthåller den livsnödvändiga vätskebalansen.

Ta hand om din mage

De kolhydrater som passerar till tjocktarmen kallas kostfibrer, eller bara fibrer. De är viktiga för att tarmarna ska fungera normalt. För den som har problem med trög mage är det viktigt att äta mycket fibrer och att dricka tillräckligt med vätska, gärna i kombination som i VitaAmino.

Fibrer ger större mättnadskänsla, den större mättnadskänslan minskar småätandet och gör det lättare att hålla vikten. Fibrer bidrar även till att hålla blodfettnivåerna låga. Med mycket fibrer gör man också så att blodsockret stiger långsammare.

VitaAmino tar hand om dig